Fem spørgsmål – Én løsning – Det Frie Valg

Stil disse spørgsmål til dig selv – og stil dem gerne til mindst tre venner. De skaber en fredelig og konstruktiv debat mellem fortalere for at beskytte sig med medicinalindustriens medicin og fortalere for naturens helende kræfter.

#1) I Israel får folk et “frihedens vaccinepas” når de er færdigvaccinerede ELLER har været smittet med Corona (dvs. er blevet naturligt immune). Mener du, når nu vi tilsyneladende skal have et vaccinepas, at alle der har været smittet og naturligt har dannet immunforsvar skal have et vaccinepas på lige fod med de som har fået en vaccine?

#2) Man kan blive ”naturligt vaccineret” ved bevidst at lade sig smitte. Det vil afhjælpe manglen på kunstig medicin, spare skatteborgerne penge og føre til hurtigere forsvarlig genåbning af samfundet. Mener du, at danskere skal have ret til det frie valg mellem ”naturens kur” og ”medicinalindustriens kur”?

#3) Der er statistik for, hvor mange der har fået vaccine, tilsvarende der er statistik for hvor mange der har fået Corona. Mener du, at folk, som grundlag for at træffe beslutning på et oplyst sammenligneligt grundlag mellem risiko ved Corona smitte og vaccine, bør oplyses om, hvor mange der er indlagte, kritisk indlagte og døde MED vaccine, tilsvarende den offentlige statistik der viser hvor mange der er smittede, indlagte, kritisk indlagte og døde MED Corona?

#4) Staten/samfundet bekoster store beløb og ressourcer på ”kunstige vaccine programmer”. Mener du, at staten/samfundet bør støtte hurtigst mulig igangsættelse af civile og offentlige initiativer om samfunds- og sundhedstrygge ”naturvaccine programmer” for dem der, på eget ansvar, måtte ønske at vælge det?

#5) Vil du personligt bakke op om hurtig igangsættelse af civile velforberedte non-profit ”naturvaccine initiativer”, forudsat at de forsvarligt sundhedstrygge for både deltagere og for samfundet, ved at bringe det på din offentlige Facebook side, på en hjemmeside eller på anden vis i offentlighed?

Herfra kan du på linket herunder læse en guide på engelsk der kan hjælpe grupper i gang med et “Det frie valg projekt”.

http://talent-oases.com/the-free-choice-project/

Du kan også vælge at Google TheGreat2021TreasureHunt. Det er en online global skattejagt for alle aldre, med mystik, gåder, rigtige skatte, samvær, naturviden og fælles skattejagter ude i naturen. Den skaber samvær, healer splittelse og fører til frie valg.